20.10.2023. 22:34
0
Skandal u finišu meča u Srbiji: Fizički sukob fudbalera i trenera Partizana
FOTO: FK Partizan
Skandal u finišu meča Spartak Ždrepčeva krv - Partizan (0:3). U klinču su se našli trener Beograđana Igor Duljaj i Queensey Menig.

Nizozemac se u 87. minutu spremao da uđe na teren i odjednom otišao na klupu. Šef struke i Menig, kako se kasnije ispostavilo, našli su se u klinču i fizički sukobili, prenosi N1.
Image
Incident je potrajao, strasti uzavrele i na sreću brzo smirile. Akteri, Duljaj i Mening, nastavili su i verbalan obračun i poslije incidenta, iako su reagovali ljudi sa klupu Partizana i uspjeli da rezervistu vrate na mjesto.

Poslije meča trener Partizana imao je žestok monolog, nezadovoljan opštim stanjem u klubu, dugovanjima prema fudbalerima i nagomilanim problemima.

“Postoji mnogo problema, leže mi na srcu. PFK Partizan ne znači pomognite fudbalskom klubu. Ovi momci igraju, neka rade šta hoće sa mnom, treniraju… Potrebno je da razmišljam da li će ih izbaciti iz stana, da im pričam o zelenoj travi, plavom nebu, cvjetanju cvijeća u proljeće. Ovi momci su junaci, ruka koja daje uvijek je iznad one koje prima. Neka dođe ko hoće, neka promijeni trenera, neka i da momcima da prežive. Imaju porodice, zaslužili su mnogo više. Ne mogu više da pričam bajke, da razmišljam koga će da izbace iz stana, da li imaju djeci za mlijeko. Nije bitan Igor Duljaj, hvala i navijačima, pobijedili smo 3:0, odvajaju novac, dolaze na utakmice o svom trošku, poslije posla, vole Partizan. Ne možemo ovako dalje…“

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.