21.10.2023. 18:17
0
Vapaj trenera FK Partizan: Treba da razmišljam hoće li mi igrače izbaciti iz stana
FOTO: FK Partizan
Partizan je u Subotici pobijedio Spartak sa 3:0 i ostao je na vodećem mjestu na tabeli Superlige, ali je trener crno-bijelih Igor Duljaj poslije utakmice otkrio i probleme sa kojima se suočavaju igrači tog kluba.

Čini se kako rezultati Partizana ove godine daleko nadilaze organizaciju i finansijsko stanje kluba. Zbog toga je Duljaj otvorio dušu i poručio upravi kluba da nešto mora da se mijenja, pod hitno.
“Moram da kažem PFK Partizan nije ‘pomozite fudbalskom klubu’. Ovi momci igraju, nek se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šta god žele, ovi momci treniraju, a ja treba da razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će neko da primi platu, ja treba od njih da tražim, šta treba da im pričam – zelena trava, plavo nebo, cveta cveće u proleće? Ovi momci su junaci.”, rekao je Duljaj, pa nastavio:

“Neka neko dođe ko hoće, neka promeni trenera, ali dajte ovim momcima, neka imaju uslove da prehrane sebe i svoje porodice, familije, rođake, prijatelje, jer dosta njih živi od toga. Meni to leži na srcu, morao sam to da kažem zbog igrača. Ja da ih gledam u oči i da im pričam: ‘dajte’, ja to ne mogu”, rekao je Duljaj.

Partizan već dugo ima mnogo problema zbog kojih navijači bojkotuju upravu kluba u kojoj su mnogo vremena proveli Milorad Vučelić i Miloš Vazura, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.