21.10.2023. 20:52
0
Navijači Dinama pjevali ustaške pjesme, na potezu HNS
FOTO: AFP
Dinamo je doživio poraz u Gorici 2:1, a njihovi navijači, Bad Blue Boysi zapjevali su ustašku pjesmu.

U susretu 12. kola SuperSport HNL-a na gostujućoj tribini pjevale su se ustaške pjesme pjesme. Tačnije, Bad Blue Boysi zapjevali su stihove ustaške budnice.

“Korak ide za korakom, mlad ustaša pod barjakom. Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom, hrvatski dom”.

Ostaje za vidjeti hoće li i kakva će kazna doći za ove povike navijača, ali ustaške pjesme su sve češća pojava na stadionima gdje igraju hrvatski timovi i reprezentacija.

Nedavno je na utakmici između Hrvatske i Turske jedan dio navijača Vatrenih također pjevao pjesme sličnog sadržaja, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.