23.10.2023. 13:26
0
Ahmedhodžić se opet povrijedio: Propušta okupljanje "Zmajeva"
Anel Ahmedhodžić se povrijedio uoči utakmice njegovog Sheffielda protiv Manchester Uniteda i našeg reprezentativca očekuje duža pauza.

Kako javljaju engleski mediji, Ahmedhodžić će sa terena odsustvovati najmanje mjesec dana, što znači da će Anel propustiti i posljednje utakmice reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Euro.

Bh. defanzivac je već propustio posljednja dva okupljanja zbog nesporazuma sa N/FS BiH, ali se očekivalo da će se pridružiti "Zmajevima" pred utakmice sa Luksemburgom i Slovačkom .

- Iako ne postoji zvanična potvrda povrede Anela Ahmedhodžića, defanzivac je ranije imao problema sa povredom mišića zbog čega je propustio utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine - piše YorkshireLive koji nije prognozirao koliko će "Zmaj" izostajati.

„The Sun“ javlja da će biti sve jasnije nakon pregleda koji će obaviti ubrzo, ali najvjerovatnije će biti van terena do sredine decembra.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.