1.11.2023. 12:50
0
Crvena zvezda ne dozvoljava svom igraču put na Kosovo
FOTO: Crvena zvezda
Nogometnu reprezentaciju Izraela očekuje prijeteljska utakmica na Kosovu.

Izraelci su pozvali svog prvog golmana, 27-godišnjeg Omrija Glazera, koji trenutno brani za Crvenu zvezdu, za prijateljsku utakmicu. Međutim, čini se da Glazer neće biti dostupan za tu utakmicu.

Naime, Crvena zvezda ne namjerava pustiti Glazera da učestvuje u toj utakmici, argumentirajući to činjenicom da će samo dan ranije igrati protiv Železničara iz Pančeva u 15. kolu srbijanskog prvenstva. Klub se poziva na pravilo UEFA-e koje kaže da klub nije obavezan puštati igrača na prijateljske utakmice.

Izraelski One objavio je da se Zvezda boji za sigurnost svog igrača na Kosovu, no to je klub demantirao.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.