1.11.2023. 14:31
0
Uznemirujuće: Pogledajte kako izgleda trener Lyona nakon kamenovanja
Užasne scene dogodile su se pred utakmicu 10. kola francuske Ligue 1 između Marseillea i Lyona koja je trebala biti odigrana u nedjelju.

Utakmica je odgođena zbog napada koji su navijači Marseillea kamenjem i bakljama izveli na autobus sa fudbalerima i stručnim štabom Lyona.

Tom prilikom polupana su praktično sva stakla na autobusu, a najgore je prošao trener ‘Lavova‘ Fabio Grosso koji je pogođen kamenom u glavu.

Grossu je odmah pružena medicinska pomoć, a fotografija kako krvav leži u polusvjesnom stanju obišla je društvene mreže.

Budući da nije dobro reagovao na testove, doktori su posumnjali da je riječ o potresu mozga i ustanovili da ne može voditi utakmicu nakon čega je ista i definitivno odgođena.

Sada se pojavila i fotografija koja najbolje sumira stepen povrede čuvenog fudbalera. 

Grosso je dobio 12 šavova, a zbog povreda mu je zabranjeno da se u narednih 30 dana bavi trenerskim poslom. 

FudbalLyon
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.