11.11.2023. 18:37
0
Navijači Borca oštro reagovali nakon zabrane Manijacima: Jeste li nesposobni ili nećete da radite?
FOTO: n1
Navijačka grupa Lešinari oštro je reagovala nakon što je navijačima Željezničara uoči utakmice s Borcem zabranjen dolazak u Banju Luku.

- Iako su i nama bila zabranjivana gostovanja bez razloga, iako smo vraćani i odstranjivani sa konkretno i sarajevskih stadiona i nikog nije bilo briga, ovaj put imamo potrebu da se oglasimo. Zašto se MUP RS koji je zabranio gostujuće navijače za utakmicu Borac - Željezničar ne oglasi i navede koji su razlozi zabrane? Da li su nadležni organi nesposobni da osiguraju jednu običnu utakmicu ili samo neće da rade svoj posao?

Oni su skrenuli pažnju i na detalj koji je postao normalan samo u BiH ni nigdje na svijetu, a to je da gostujući navijači dolaze sa zakašnjenjem na utakmice i ne mogu ostati do kraja meča.

- Na našoj posljednjoj utakmici na Koševu zbog toga nismo vidjeli nijedan pogodak, a takvih primjera je milion.
Da li neko iz policije može reći zašto je to tako i navesti primjer u svijetu ili regionu sličnog postupanja sa gostujućim navijačima. Opet dolazimo do jedina dva logična razloga, ili su nesposobni ili neće da rade svoj posao. Vjerovatno oboje. Stop represiji nad navijačima - poručili su iz navijačke grupe Lešinari.


(Aldin B.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.