23.11.2023. 11:29
0
Određene sudije za 15. kolo Premijer lige BiH
FOTO: Adem Ćatić/fkz.ba
Komitet za suđenje N/FS Bosne i Hercegovine odredio je sudije za utakmice 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Mirza Kazlagić iz Cazina glavni je sudija za meč Igmana i Borca na Gradskom stadionu u Konjicu. Pomažu mu Sreten Udovičić i Damir Lazić, a četvrti sudija je Admir Musić.

Antoni Bandić sudiće utakmicu Sarajeva i Tuzla Cityja na stadionu "Asim Ferhatović - Hase". Asistenti su mu Marko Perić i Marko Zelenika, a četvrti sudija je Josip Martinović.

Utakmicu Željezničara i Posušja sudiće Ermin Sivac iz Zenice, a njegovi pomoćnici će biti Senad Ibrišimbegović i Davor Vukašinović.

Duel između Sloge i Zvijezde 09 će da sudi Haris Halkić iz Sanskog Mosta. Njegovi pomoćnici će biti Moamer Čaušević i Amir Kadić.

Musa Mateo iz Čitluka će u nedjelju biti na centru u Gabeli, te će suditi utakmicu između GOŠK-a i Zrinjskog. Pomoćnici su mu Jure Musa, te Boris Dujmović.

Derbi susret 15. kola Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Veleža, koji se igra na Mokrom docu zbog radova na travnjaku u Širokom Brijegu, sudit će Luka Bilbija iz Prijedora. Njegovi pomoćnici su  Bojan Makarić i Emir Zahiragić. 

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.