24.11.2023. 15:50
0
Di Maria se povlači iz reprezentacije: Kažem zbogom najljepšoj stvari koja mi se dogodila
FOTO: Twitter
Fudbaler Benfice Angel di Maria objavio je da će se nakon Copa Americe naredne godine oprostiti od igranja za selekciju Argentine.

Ova vijest stiže samo dan nakon što je objavljen snimak njegovog sukob s navijačima Brazila u Rio de Janeiru. 

Naime, kamere na kultnoj Marakani uhvatile su trenutak kada ga navijači Brazila polivaju pivom, na šta je Argentinac odgovorio pljuvanjem u njihovom pravcu. 

Copa America će biti posljednji put da nosim dres Argentine. Uz bol i sa velikom knedlu u grlu kažem zbogom najljepšoj stvari koja mi se dogodila u karijeri, oblačio sam ga, znojio se u tom dresu i nosio ga sa ponosom. Hvala navijačima, porodici, prijateljima i kolegama iz tima, pišemo historiju i tako će biti vječno. Naprijed Argentina! - poručio je Argentinac na Instagramu, prenosi Avaz.


0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.