21.4.2024. 20:06
0
Horde zla najavile svoje posljednje gostovanje u sezoni
FOTO: oslobođenje
Horde zla, navijačka grupa koja prati FK Sarajevo, oglasila se zvaničnim saopštenjem uoči utakmice protiv Zrinjskog.

Bordo-bijeli će svoj susret igrati prekosutra, a uoči meča njihovi najvatreniji navijači su poručili:

"Zbog renoviranja terena na stadionima u Doboju i Širokom Brijegu, naše naredno gostovanje u Mostaru će ujedno biti i naše posljednje za ovu sezonu. Ova rečenica treba da bude dovoljan motiv svakom od nas da se prijavi za putovanje na stadion pod Bijelim brijegom. Utakmica je zakazana za srijedu, 24. aprila sa početkom u 20:30 sati, a uplate će se primati u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija u periodu od 15:00 do 19:00 sati, a cijena putovanja je 25 KM. Cijena ulaznice će biti naknadno objavljena", navode iz UNFKS, pa dodaju:

"Prema zaprimljenom obavještenju od MUP-a HNK, ulaz na gostujuću tribinu će biti dozvoljen samo navijačima koji doputuju u organizaciji UNFKS. Svi u Mostar!".

Derbi 28. kola WWin lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva igrat će se u srijedu od 20:30 sati.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.