26.6.2024. 20:45
1
Igrači Srbije na Euro putovali hrvatskim avionom, Vučić i Brnabić "poludili" zbog te odluke
Reprezentativci Srbije su završili svoje učešće na Evropskom prvenstvu, a predsjednica Skupštine te zemlje Ana Brnabić otkrila je gostujući za jednu televiziju zanimljivu priču, piše danas portal Vijesti.ba.

Doskorašnja predsednica Vlade Srbije istakla je da su izabranici selektora Dragana Stojkovića na kontinentalni šampionat otputovali ni manje ni više nego sa hrvatskim avionom.

"To je istinita priča. Sramota je, Vučić je bio izuzetno ljut. Mi imamo našu Air Srbiju i svi putujemo tom kompanijom. Kad sleti avion da se vidi Air Srbija i to je naš ponos", rekla je Brnabić, gostujući na TV Happy.

Ona je navela da se o tome prethodnih dana nije govorilo kako se ne bi fokus javnosti prebacivao sa podrške fudbalskoj reprezentaciji na druge tema i da misli da je to bila ispravna odluka, prenose Vijesti.ba.

Brnabić je dodala da „apsolutno treba utvrditi kako se to desilo i ko je odgovaran“ za to što su reprezentativci Srbije putovali hrvatskim avionom.

Ostaje da se vidi kojom avio kompanijom će se reprezentativci Srbije vratiti iz Njemačke i da li će im to biti zamjereno iz vrha države.

(Sead M.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.