1.7.2024. 17:14
0
Selektor Gruzije nakon Španije: Jako sam ponosan na ono što su igrači napravili u posljednjih nekoliko mjeseci
Gruzijska bajka trajala je do osmine finala Evropskog prvenstva. Poveli su autogolom Le Normanda, ali onda je Španija zagospodarila terenom i ostavrila ubjedljivu pobjedu (4:1).

Nakon utakmice selektor Gruzije Willy Sagnol je izjavio:

“Imali smo dobrih i loših trenutaka, to je priča svake reprezentacije. Međutim, moramo uzeti malo vremena kako bismo sjeli i pogledali što smo napravili. Mislim da svi možemo sjediti u miru i tišini i biti jako sretni jer je evolucija ekipe, sastava, bila apsolutno fantastična.“

Sagnol svakako može biti zadovoljan nastupom svojih igrača.

“Jako sam ponosan, jako sam ponosan na ono što su igrači napravili u posljednjih nekoliko mjeseci. Sada je kraj jednog putovanja, ali siguran sam da će i sljedeće biti vrlo uzbudljivo“, zaključio je francuski stručnjak.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.