4.7.2024. 20:38
0
Ćorić nakon poraza Želje imao zabrinjavajuću izjavu: "Ima tu jedan-dva igračića koji su zanimljivi, ali moramo dovesti igrače za ono što tražimo"
FOTO: Sportsport.ba
Željezničar je poražen u pripremnoj utakmici na Grbavici od Igmana rezultatom 3:1. Za Plave je to bila prva prava provjera prije odlaska na Zlatibor gdje će odraditi glavni dio ljetnih priprema za novu sezonu.

Nakon utakmice komentar je dao novi trener tima sa Grbavice, Denis Ćorić.

"Nikad nije ugodno izgubiti. Utakmica je pokazala da imamo igrački nedostatak, moramo dovesti još igrača", rekao je Ćorić na početku izlaganja i nastavio:

"Pripreme su tu, teški smo, ali to nije izgovor. Igrači koji su došli na probu vidjeli su da je Željin dres težak."

O novim igračima?

"Iz ove utakmice ću izvući stvari koje će biti korisne u nastavku priprema. Ima tu jedan dva igračića koji su zanimljivi, ali moramo dovesti igrače za ono što tražimo. Razgovaramo sa nekim igračima, nije lagano, ali to ćemo brzo riješiti."

Plava ekspedicija sada ide na Zlatibor gdje će odraditi glavni dio prirpema, također će i na Zlatiboru imati nekoliko provjera.

Nova sezona WWin lige počinje prvi vikend u uagustu (3./4. august), a Željezničar će na startu sezone ugositi Široki Brijeg na Grbavici, prenosi Sportsport.ba.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.