26.7.2024. 22:30
0
Bomba sa Grbavice: Bivši fudbaler Rome, Intera i Fiorentine bi mogao zaigrati za Želju!
Velika "transfer bomba" mogla bi se desiti naredne sedmice na Grbavici. Naime, riječ je o fudbaleru koji je svojevremeno igrao za Romu, milanski Inter i Fiorentinu - a to je Adem Ljajić.

Ljajić trenutno nastupa za FK Novi Pazar, a navodno su već ostvareni kontakti s njim, kada je u pitanju njegov potencijalni dolazak na Grbavicu.

Ljajić je sezonu počeo u dresu Novog Pazara, a proteklog vikenda briljirao je protiv Spartaka kada je u trijumfu od 3:2 postigao dva gola i upisao asistenciju, te je izabran za najboljeg igrača kola u Superligi Srbije.

Osim za pomenute klubove u Italiji nastupao je i za Partizan, odnosno Bešiktaš i Fatih Karagumruk u Turskoj. Igra na poziciji ofanzivnog veznjaka, za reprezentaciju Srbije odigrao je 47 mečeva i postigao devet golova, a najveću tržišnu vrijednost imao je 2016. godine kada je prema Transfermarktu vrijedio 15 miliona eura.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.