8.8.2024. 15:44
0
Velež potvrdio rastanak sa Nanićem
FK Velež je danas putem zvanične potvrdio rastanak sa mladim golmanom Edisom Nanićem. Nanić je stigao iz Vitez Bužima, a nije dobio mnogo šansi.

Rođen je u Bužimu, a stigao je u Mostar 2021. godine. Sada je došlo vrijeme za raskid saradnje.

- Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je dogovoren sporazumni prekid saradnje sa našim mladim golmanom Edisom Nanićem.

U profesionalnoj i prijateljskoj komunikaciji, uvažavajući interese fudbalera i razvoj njegove fudbalske karijere, ali i ambicije Fudbalskog kluba Velež u narednoj takmičarskoj sezoni, donesen je zajednički zaključak u vidu realizacije sporazumnog prekida saradnje sa našim dosadašnjim fudbalerom Edisom Nanićem.

Edis Nanić rođen je 13. februara 2004. godine u Bužimu. Svoje prve fudbalske korake napravio je u NK Vitez iz Bužima. Sredinom 2021. godine prihvata poziv našeg Kluba da se priključi treninzima, da bi ubrzo potom i zvanično postao članom Omladinske škole FK Velež – “Muhamed Mujić”.

Nešto više od godinu dana kasnije, prilikom gostovanja Rođenih na Gradskom stadionu u Banja Luci, dobija priliku da upiše i svoj zvanični debi za naš prvi tim, pokazavši golmanske kvalitete sačuvavši svoju mrežu netaknutom - naveli su iz FK Velež.

Velež svoj prvenstveni meč igra u subotu protiv Željezničara u Mostaru.

(Erna H.)

FK VELEŽ
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.