23.10.2024. 20:12
0
Pritisak Veleža urodio plodom: Njegomirović umjesto Bandića na centru u Mostaru
Pritisak FK Velež pred važan meč Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Posušja urodio je plodom.

Rođeni su pod imperativom osvajanja tri boda, a FSBiH je ranije saopštio da će na centru u Mostaru biti Antoni Bandić. Rođeni su izvršili pritisak, te nisu bili za Bandića, pa je Savez brzo reagovao.

Odlučeno je da na centru u Mostaru bude Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, sudija koji je ranije delegiran u VAR sobu na duelu Sloge Doboj i GOŠK-a.

Odlučeno je da Bandić preseli u VAR sobu u Mostaru, što je i potvrđeno u Comet sistemu FSBiH.

Meč Veleža i Posušja igra se u subotu od 20:45 sati, a pomoćnici Njegomiroviću će biti Dejan Lazić iz Doboja i Josip Čolić iz Kupresa. Četvrti sudija je Amin Efendić iz Sarajeva.

Kontrolor suđenja je Radoslav Vukasović iz Trebinja.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.