23.7.2023. 19:38
0
Elon Musk najavio da će promijeniti logotip Twittera
Elon Musk je danas rekao da namjerava promijeniti logotip Twittera ptičicu.

“Uskoro ćemo se oprostiti od Twitter brenda i, postepeno, od svih ptica. Ako večeras bude objavljen dovoljno dobar X logo, sutra ćemo ga objaviti širom svijeta“, saopćio je vlasnik platforme društvenih medija.

Musk je prošle godine kupio Twitter za 44 milijarde dolara.

“Ovako, ali X“, dodao je iznad ilustracije ikone ptice na crnoj pozadini.

Otkako je kupio Twitter prošlog oktobra, Musk, koji također posjeduje i kompanije SpaceX i Tesla, napravio je niz promjena u kompaniji, uključujući masovna otpuštanja, naplatu provjere plavim kvačicama i postavljanje ograničenja na broj tvitova koje korisnik može pročitati u jednom danu.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.