5.7.2017. 8:10
0
Na granicama se čeka do 30 minuta
Jutros se na putevima u BIH saobraća nesmetano i uz povoljne vremenske uslove. Frekvencija vozila je umjerenog inteziteta, ali tokom dana očekujemo pojačanu frekvenciju vozila, posebno na dionicama prema jugu zemlje. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da voze maksimalno oprezno i da poštuju saobraćajne propise.

Do kraćih zastoja tokom dana dolazi na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi i gdje je obavezno poštivanje postavljene signalizacije. Izdvajamo putne pravce: M-17 Vrapčići-Bišće Polje, M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres.

Do 13:30 sati, zbog deminerskih radova, na dionici magistralnog puta M-6 Stolac-Ljubinje dolazi do povremenih polusatnih obustava saobraćaja. 

Na graničnim prelazima zadržavanja su, za sada, do 30 minuta. S obzirom da je najača frekvencija vozila na graničnom prelazu Doljani, podsjećamo vozače i na druge prelaze, gdje se na prelazak granice čeka kraće: Bijača, Crveni Grm, Zvirići, Gorica i Trebimlja (Čepikuće).

(BIHAMK)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.