1.2.2020. 9:43
0
Meteorolozi najavljuju ekstremne vremenske prilike: Ledni val s Arktika i snijeg
Servis Severe Weather Europe najavljuje kako će dane pred nama diljem južne i središnje Europe, ali i na Balkanu, obilježiti "ekstremne temperature".

Penjat će se i do 20 Celzijevih stupnjeva, što je i do 15 stupnjeva toplije od prosjeka za ovo doba godine.

No, takvo će vrijeme potrajati samo do utorka, prenosi N1 Hrvatska.

Nakon utorka u Europu stiže val hladnoće s Arktika, javlja Severe Weather Europe. Znatno niže temperature prvo će zahvatiti središnju Europu, a potom će se proširiti i na Balkan.

Severe Weather Europe najavljuje i velike količine snijega u Alpama, a ne isključuju da će ga biti i na zapadnom Balkanu, u Njemačkoj, Francuskoj, Češkoj i Poljskoj.

Meteorolozi zasad ne predviđaju koliko će trajati ovaj ledeni val.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.