18.3.2024. 8:17
0
Obavještenje iz ViK-a: Ove ulice bi danas mogle biti bez vode
KJKP Vodovod i kanalizacija obavještava stanovnike Sarajeva o radovima na vodovodnoj mreži u ponedjeljak, 18. marta.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u slijedećim ulicama:

Džemala Bijedića, Stolačka, Tekija, Soukbunar, Skenderija, Hamdije Kreševljakovića, Adila Grebe, Skender Pašina, Obala Maka Dizdara, Fehima ef. Čurčića, Tabašnica, Obala Isa-bega Isakovića, At mejdan, Bistrik, Alajbegovića, Čobanija, Ejuba Ademovića, Armije RBiH, Butilska, Smaje Šikala, Ramiza Gugača, Vogošćanskih odreda i Stara kaldrma.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", saopćeno je iz Vodovoda.

RADOVIVIK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.