2.7.2024. 9:06
0
Najavljeni prekidi u vodosnabdijevanju u Sarajevu zbog radova na vodovodnoj mreži
Kantonalno javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacije" d.o.o. Sarajevo objavilo je u utorak, 2. jula, u kojim ulicama će doći do prekida u vodosnadbijevanju zbog izvođenja radova.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama: Mekote, Polje, Omera Kovača, Trebinjska, Šerifa Loje, Adema Buće, Faletići, Baruthana, Novopazarska, Milinkladska, Dobojska, Avde Smajlovića, Olimpijska, Kodžina, Vrbovska, Cicin han, Goloderica, Žagrići, Nikole Šopa, Pijačna, Hameda Buljubašića, Brezanska, Rajlovac, Kalesijska, Fočanska, te dio naselja Vratnik i Čebedžije.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama 8. Marta, Doljanska i Ramiza Alića, zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u navedenim ulicama.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuju po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.

(Erna H.) 

RADOVIVIK
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.