1.11.2017. 17:15
0
Musi se predviđa dobra pozicija na NBA draftu
U NBA ligi počinje se razmišljati o potencijalnim pikovima na idućem Draftu, a svi značajniji mediji kreiraju svoje rang liste najvećih američkih, ali i svjetskih košarkaških talenata.

 
Tako je i ugledni „Bleacher Report“ razradio svoju listu Top 50 košarkaša, za koje se očekuje da će se prijaviti na NBA Draft 2018. godine.  

Prvo mjesto na listi je zauzeo slovenački reprezentativac Luka Dončić, dok je u masi igrača sa proslavljenih američkih koledž programa svoje mjesto našao i mladi bh. košarkaš Džanan Musa.

Musa je zauzeo 23. poziciju, pa je jasno da novinari očekuju da on, već sljedeće godine, bude izabran u prvoj rundi NBA Drafta, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.