2.11.2023. 17:17
0
Počelo okupljanje ženske košarkaške reprezentacije BiH
Košarkašice Bosne i Hercegovine počele su danas pristizati na okupljanje reprezentacije, u kojem će naš tim odigrati dvije utakmice kvalifikacija za Eurobasket 2025.

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas na Ilidži kako bi započela pripreme za početak kvalifikacija za Eurobasket 2025.

Selektoru Milošu Pavloviču trenutno su na raspolaganju Nikolina i Dragana Zubac, Lejla i Samra Omerbašić, Ajla Hidić, Jana Guska, Ajla Selimović, Ajl Ikanović, Almedina Ahmić, Marija Kešeljević, Sanja Radulović i Nataša Šobot.

Večeras se očekuje dolazak kapitenke Milice Deure, a u narednim danima pripremama reprezentacije priključit će se Gorana Marjanović, Jovana Mandić, Dragana Domuzin i Melisa Brčaninović.

Reprezentacija BiH dočekat će u ovom okupljanju selekciju Crne Gore 9. novembra, a tri dana kasnije gostuje u Luksemburgu, navodi Oslobođenje.

(Mubina Lj.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.