28.12.2023. 9:06
0
Jusuf Nurkić otkrio zašto nije igrao: "Bio mi je kao brat, išao sam na dženazu u BiH"
FOTO: Screenshot/x
Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić propustio je dvije utakmice u prethodnim danima svojih Finiks Sansa, a sada je poznat razlog i zašto je bio odsutan.

Jusuf je američkim medijima poslije susreta s Hjuston Roketsima otkrio da je bio u Bosni i Hercegovini na dženazi svom dajdži s kojim je bio vrlo blizak.

Naš najbolji košarkaš bio je poprilično iscrpljen dok je govorio o svom dajdži i sjajnom odnosu koji su imali. Naglasio je i to da je zahvalan vlasnicima, koji su mu dopustili da ode u BiH.

- Bio mi je kao veliki brat. Jedan od rijetkih, možda i jedini koji me poznavao od rođenja. S njim sam razgovarao skoro svaki dan. Tri puta na dan - rekao je Nurkić.


0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.