7.1.2024. 18:28
0
NBA liga ukinula suspenziju zvijezdi: Zbog udaranja Nurkića ostao bez skoro dva miliona dolara
Košarkaš Golden State Warriorsa, Draymond Green može ponovo za igra za svoj tim, pošto mu je istekla suspenzija zbog udaranja igrača Phoenix Sunsa, Jusufa Nurkića, saopštila je NBA liga.

Rukovodstvo NBA lige je suspendovalo Greena 14. decembra prošle godine na neodređeno vrijeme.

Zbog toga je propustio 12 utakmica, a nekoliko mečeva prije ovog incidenta NBA liga je suspendovala Greena na pet utakmica, pošto je uhvatio za vrat košarkaša Minnesote Rudya Goberta.

U najnovijem saopštenju lige se navodi da je Green pokazao predanost i želju da se suoči sa svojim problemima.

Green (33) je u julu 2023. pristao na novi ugovor po kojem će da zaradi 100 miliona dolara. On je zbog suspenzija i kazni ove sezone ostao bez skoro dva miliona dolara.

Amerikanac bi trebalo da nastupi za svoj tim na meču protiv Toronta, koji je na programu u ponedjeljak ujutro.


(Ajdin B.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.