13.1.2024. 9:24
0
Nurkić ekspresno odgovorio na prozivke: Shaqiloviću, ja nisam odavde...
FOTO: screenshot/instagram
Bh. košarkaš Jusuf Nurkić našao se na meti legende NBA lige Shaquillea O'Neala, koji ga je žestoko kritikovao u jednom košarkaškom podcastu.
Shaq je burno reagovao kada je čuo kako naš košarkaš želi tužiti Draymonda Greena zbog vrlo grubog prekršaja na nedavnoj utakmici Phoenixa i Golden Statea, kada ga je udario i oborio na parket.

"Ne znam je li istina ili ne, ali želim se obratiti Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god se zvao. Ne znam je li to istina ili ne, ali priča se o podizanju prijave protiv Draymonda Greena. Imam problem s tim. To samo pokazuje kako si mekan. Uništit ćeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša. Razlog, gospodine, što te je Draymond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekan si što si uopšte i pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te vidio. Ne možeš tužiti nekoga, samo moraš podići svoje veliko dupe i nekom uzvratiti udarac. Šta misliš o tome, mekani?", poruka je Shaqa Jusufu Nurkiću, koju možete pogledati OVDJE.

Nije se dugo čekalo na Jusufovu repliku, što je i normalno budući da je poznato kako naš košarkaš nikome ne ostaje dužan.

"Kao prvo, nikad to nisam rekao. Ljudi izmišljaju razna s*anja", napisao je Nurkić, pa dodao:

"Shaqiloviću, ja nisam odavde. Neću uzalud bacati novac i niko se više ne tuče u ovoj NBA ligi", poručio je Nurkić.



(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.