12.8.2024. 11:45
0
Srbijanski košarkaši baš vole Baju Malog Knindžu: Jednog od njih je jedna pjesma baš pogodila
Košarkaška reprezentacija Srbije je pobjedom protiv selekcije Njemačke osvojila bronzanu medaju na Olimpijskim igrama.

Nakon osvajanja medalje, srbijanski košarkaši su slavili u Parizu uz muziku i alkohol.

Snimci sa tog slavlja preplavili su region, ponajviše zbog toga što su reprezentativci komšijske selekcije pjevali numere Baje Malog Knindže, kontroverznog i ratnohuškačkog izvođača.

Pjesme Baje Malog Knindže, pokazuju to snimci, bile su veoma popularne na ovoj proslavi. Jedna od izvedenih numera bila je i "Samo je moj stari znao", a nju je posebno emotivno doživio igrač CSKA Moskve Aleksa Avramović.

Avramović je zagrljen s ocem pjevao: "Samo je moj stari znao, samo on je vjerovao da na ulici neću ostati. Samo je moj stari znao, samo on je vjerovao da ću pravi čovjek postati".


(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.