S jajima se mogu praviti čuda. Jedno od jela koje će vas oduševiti je i ovo s bukovačama i špinatom, a možete ga poslužiti u bilo koje doba dana.
Sastojci:
4 jaja
150 g baby špinata
½ luka
100 g bukovače
50 g parmezana
ulje
so
svježi peršun
U većoj tavi na ulju prepržite sitno nasjeckan luk. Kad omekša dodajte krupno narezane bukovače, pa sve dinstajte 5-6 minuta.
Potom, dodajte listove špinata, posolite po želji, i nastavite dinstati dok špinat ne uvene.
Tada dodajte jaja, pazeći da žumanca ostanu čitava kao da pravite jaja na oko. Pospite sve narendanim parmezanom i sitno nasjeckanim svježim peršunom. Poklopite, smanjite vatru i pržite još 4-5 minuta.
Kuh poh pratite i na facebooku, youtubeu, twitteru, te instagramu i tiktoku.