1.5.2016. 12:37
0
Ovo je stvarni vijek baterija kod smartphonea
Prosječan vijek trajanja baterije na telefonu je od jedne do dvije godine.

U nekim slučajevima taj period može biti i ispod godinu dana, vjerovatno zato što je baterija bila napunjena i došlo je do kratkog spoja u telefonu. Za modele telefona koji dolaze sa rezervnom baterijom, pobrinite se da su baterije slušalica i rezervne baterije potpuno napunjene.

Ono što nikako ne biste smjeli da radite je da vadite bateriju iz vašeg telefona u trenutku kada vam pokazuje da je potpuno prazna. Najbolje je sačekati da se napuni, a nakon toga uradite ono što ste planirali, prenosi B92.


Anesa Agović

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.