27.11.2016. 20:06
0
Samsung Galaxy S8 mogao bi da ima čak šest GB RAM-a
Nakon gašenja Notea 7, Samsung se nalazi pod posebnom pažnjom javnosti kada je u pitanju dolazak nove perjanice u obliku Galaxyja S8 koju ćemo upoznati sljedeće godine.

Izgleda da u ovoj kompaniji naporno rade na unapređenju novog uređaja da bi opravdali svoj status na tržištu mobilnih telefona.

Iako, razumljivo, još uvijek ne postoje konkretne vijesti o izgledu i hardverskim komponentama, najveće glasine o novom Samsungovom pametnom telefonu svode se na količinu RAM-a i interne memorije. 

Naime, ako je vjerovati izvorima poput TechTastica i Weiboa, Galay S8 biće opremljen sa čak šest GB RAM-a (većina trenutno najskupljih pametnih telefona ima 4 GB RAM-a) i vrtoglavih 256 GB interne memorije. 

Istina, ista količina RAM-a se predviđala za ugašeni Note 7 koji je na kraju bio opremljen sa četiri GB. 

Ono što analitičari očekuju i bez naznaka insajdera jeste ljepši dizajn, unapređenu zadnju kameru, optički skener prsta koji bi ležao ispod displeja, skener očiju i displej osjetljiv na razliku pritiska.

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.