19.12.2015. 18:02
1
#REFINED - party koji je pomjerio granice
#REFINED Party postavio je nove standarde organizacije događaja na ovim prostorima i u petak uveče u MyFace-u svim posjetiteljima omogućio sofisticiran užitak za sva čula.
Već na ulazu se vidjelo da se radi o događaju na kome se vodilo računa o svakom detalju. Cilj projekta #REFINED je promocija vrijednosti posvećenih kvaliteti, užitku i vrhunskom stilu, te je isti ostvaren. 
Party je počeo dvojcem DJ Focho i Lay Dee, a gosti su osim u dobroj muzici, uživali i u performansu barmena koji su posluživanje pića doveli na nivo umjetnosti i pravog užitka.

Tačno u 22:00 posjetitelji su se našli u mraku i tišini, da bi ih zatim iznenadio zvučno-svjetlosni BOOM i otkrivanje glavnog stage-a i Big Band orkestra.  

Uslijedilo je 90 minuta užitka, muzike i plesa, a sve su upotpunili originalni animatori, mađioničari i performeri.

U ponoć je na scenu izašao bend The Baby Barbarela i u potpunosti ostvario drugi cilj #REFINED party-a, istraživanje vrijednosti koje su iznadprosječne i izdvajaju se iz mase. 

Tokom cijele večeri posjetitelji su imali priliku biti fotografisani u #REFINED ambijentu od strane svjetski poznatog fotografa Michael Thomas-a, čovjeka koji je pokazao zašto je fotografija umjetnost. 
Uživao se do jutarnjih sati, a iza svih prisutnih je ostala noć koju će dugo pamtiti, noć #REFINED party-a koja je promijenila definiciju zabave u BiH. 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.