28.1.2016. 13:33
2
Ammara Mistrić predstavila novi spot i pjesmu "U srce"
Mlada BiH pjevačica Ammara Mistrić predstavila je svoju pjesmu "U srce".

Tekst i muziku za Ammarinu novu pjesmu potpisuje Hamdija Hamo Salihbegovic, autor tekstova i solo gitara sarajevskog najpoznatijeg banda Konvoj.

Pjesma je snimljena u studiju "Antika" u Sarajevu, "Pavarotti centru" u Mostaru, a mix i master rađeni su u studiju Marina Meštrovića "Amadeus Production Art Cenar" u Sarajevu. 

Spot za pjesmu je rađen u retro stilu, a snimao se u Trebinju, na trebinjskim kamenim kulama i u oldtimeru. Za Ammarin izgled iz turskog i austrougarskog perioda pobrinulo se Narodno pozorište Sarajevo.

"Vjerujem u ovu pjesmu i mislim da će ona posebno da dotakne ženska srca", rekla nam je Ammara. 

Ovo je drugi singl mlade pjevačice kojim je najavila svoj prvi album koji će biti završen do kraja ove godine.

(Merima Druškić) 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.