4.2.2016. 10:15
0
Sergej Ćetković 12. februara nastupa u Pivnici HS
Regionalna pop zvijezda Sergej Ćetković u petak, 12. februara, uoči Dana zaljubljenih, nastupit će u sarajevskoj Pivnici HS.

Ćetković je karijeru počeo još prije 28 godina, a danas ga smatraju izvođačem najljepših balada. Prvi album „Kristina“ objavio je 2000. godine. Učestvovao je na mnogobrojnim muzičkim festivalima te predstavljao Crnu Goru na Eurosongu. Njegov treći album  „Kad ti zatreba“  postigao je ogroman uspjeh u svim zemljama bivše Jugoslavije. 

Posjetite Pivnicu HS i uz odličnu muziku, uživajte u odličnoj gastronomskoj ponudi kao i u vrhunskom Sarajevskom. Koncert počinje u 21.00, a broj ulaznica je ograničen. Cijena ulaznice je 40 KM. Rezervacije  na brojeve telefona: +387 33 23 97 40 ili +387 61 48 80 19. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.