30.5.2016. 12:30
1
Plavuša Severina ima novi hit: Pogledajte spot za 'Sekunde'
Na Severininoj Facebook stranici danas tačno u podne objavljen je spot za pjesmu 'Sekunde', autora Miloša Roganovića i Filipa Miletića te redatelja Petra Pašića.

Nakon što su su njeni spotovi s posljednja dva albuma dosegli nevjerojatnih 340 miliona YouTube pregleda, Severina je danas objavila još jedan – spot za novi singl 'Sekunde'.

- Ovo je prvi put da radim sa Severinom i moram reći da sam prezadovoljan suradnjom. Prvenstveno zato što je ona otvorena za sve ideje i što je velika esteta. Zbog toga mi je zadovoljstvo surađivati s njom, jer upravo takve spotove volim stvarati. Mislim da smo ovim spotom napravili nešto drugačije; i ona kao izvođač i moja ekipa i ja na vizualnom nivou -  izjavio je redatelj spota za pjesmu koja, kako Severina kaže, 'diže, nosi i koja se želi slušati još i još...', piše index.hr.


Anesa Agović

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.