28.7.2016. 17:32
0
Mirza Šoljanin predstavio spot za pjesmu "Kako srce kaže"
''Kako srce kaže'' naziv je novog singla Mirze Šoljanina kojim najavljuje drugi studijski album, koji će biti objavljen počekom jeseni.

Za tekst i muziku pjesme zaslužan je Dino Muharemović, dok je aranžman i produkcija djelo Arela Češljara i produkcijske kuće Atax media. Pjesmu karakterizira moderan i svjež zvuk, energičan ritam koji osvaja na prvu.

''Saradnja sa Mirzom počela je na njegovom prvom albumu, na kojem su se našle  moje dvije pjesme ''Ne mogu podnijeti to'' i ''Zovu me'', a potom je nastala i pjesma ''Duše su se srele'' koju je otpjevao u duetu sa Ninom Badrić. Trenutno radimo na novom albumu. Do sada je snimio dvije moje kompozicije, ''Kako srce kaže'' i ''Hor zvižduka''. U pjesmi ''Kako srce kaže'', Mirzu vidimo u novom svjetlu, sa nekom novom energijom i zvukom. Nadam se da će se dopasti publici. Mirza to sigurno zaslužuje'' – istakao je Dino Muharemović.  

Spot za pjesmu ''Kako srce kaže'' prikazuje nepregledne i prekrasne krajolike Crne Gore , a ljetnu ljubavnu priču zabilježio je mladi i talentirani redatelj Vedad Jašarević, koji potpisuje kameru, režiju i produkciju spota. 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.