9.8.2016. 22:22
0
Opet zajedno: Okupio se jedan od najpoznatijih boy bendova
Djelovali su od 1995. do 2002. godine, a grupu su tvorili Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone i Lance Bass. Skupili su se kako bi proslavili Chasezov rođendan.

Iako su se raspali prije 14 godina, članovi nekad popularnog boy benda NSYNC i dalje se druže. Okupili su se kako bi proslavili rođendan JC Chaseza.

- JC-ev 40. rođendan... Ako niste znali - napisao je najpoznatiji član benda, Justin Timberlake (35).

Nostalgični fanovi nagradili su Justinovu fotografiju na Instagramu s više od 200.000 lajkova u samo nekoliko sati. Sudeći prema komentarima, nitko od njegovih pratitelja ne može vjerovati koliko je već godina prošlo, piše 24sata.hr.

NSYNC je djelovao od 1995. do 2002. godine, a tvorili su ga Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick (44), Joey Fatone (39) i Lance Bass (37). Tokom karijere prodali su više od 50 miliona primjeraka svojih albuma, a nastupali su s velikim glazbenicima poput Michaela Jacksona i Eltona Johna.


(Anesa Agović)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.