9.7.2017. 15:00
1
Exitova 'groznica subotnje večeri' protutnjala Tvrđavom
Još jedna Exitova "groznica subotnje večeri" protutnjala je Petrovaradinskom tvrđavom ostavivši među zidinama "Gibraltara na Dunavu" ogromnu količinu pozitivne energije.

Teško je bilo odrediti na kojoj je od brojnih festivalskih bina u subotu večer bilo veselije i na kojoj je bio kvalitetniji program jer je bukvalno na svakom Stagu vrilo kao u grotlu, pa je više od 50.000 posjetilaca imalo potpuni ugođaj, javlja Tanjug.
 
Jedan od najvećih hitmakera današnjice Jason Derulo svojim nastupom na najvećoj bini Exit festivala potpuno je opravdao ulogu glavne zvezde najznačajnije festivalske večeri.

Od samog starta koncerta bilo je jasno da će to biti doživljaj za pamćenje. Temperatura među fanovima je rasla, a točku ključanja je dostizala tokom izvođenja hitova "Wiggle", "Whatcha say", "Talk dirty", "In my head", "Don't wanna go home".

Zaslugu što je već čuvena Exit energija u potpunosti obuzela cijelu Petrovaradinsku tvrđavu, prelivajući se preko njeznih zidina i na cio Novi Sad pored Jasona Derula imaju i njegovi prethonici na Main Stage - australijski elektronski trio "Rufus" koji je dobrano razdrmao brojne fanove, te Edo Majka i domaći "Sputnjik".

Ništa manje spektakularno nije biilo ni na drugim festivalskim binima, šta više na mts Dance areni vladala je takva ozračje kakva se teško može osetiti bilo gde drugde osim na petrovaradinskoj tvrđavi.

Najzaslužniji za pravi elekto-mužički hepening Dens areni bio je jedan od najvećih hedlajnera današnjice Robin Shulz, ali ništa manje atraktivan nije bio ni nastup francuskog D J-a Kungsa, dok se Nemanja Stamenković - Stamen se svojski potrudio da fanovi na početku žurke na Dance areni brzo dostignu "radnu temperaturu".

Nastup Zvonka Bogdana na Exit festivalu za mnoge je bio iznenađenje, ali se ispostavilo i pravi pogodak organizatora, jer je upravo Zvonko Bogdan svojim poznatim pop-folk hitovima sa mirisom ravnice na Addiko Fusion stage-u najavio dobru "domaću" žurku u kojoj su sudjelovali i "Zabranjeno pušenje" i Kralj Čačka.

(Fnea / Haris Ahbabović)

ExitSrbija
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.