22.8.2017. 16:35
1
Jedan most ponudio je nevjerovatnu zabavu ovoga ljeta
Od 11. do 18. augusta Eiffelov most na Skenderiji doživio je potpunu transformaciju i postao mjesto najbolje gradske zabave. Postao je Somersby Bridge! A u okviru svog četvrtog izdanja, kao i proteklih godina, posjetiteljima je ponudio nezaboravan provod. Na For the Hunters stage-u nastupili su najpopularniji bendovi iz BiH, regije i Velike Britanije.

„Već četvrtu godinu kompanija Carlsberg BH uspješno je ispunila zadatak da Somersby Bridge učini nezaboravnim mjestom u gradu koje privlači brojne posjetitelje magijom kvalitetne zabave uz mogućnost uživanja u raznovrsnim Carlsberg okusima”, izjavio je Amir Tobudić, direktor Carlsberga BH.

Čast da otvori ovogodišnje izdanje “mosta za sjajnu zabavu” pripala je cover bendu Perpetuum Mobile. Narednih sedam dana u centru grada nastavljeno je uživanje u opuštenoj atmosferi, dobroj muzici i zabavi. Tako je do kraja Sarajevo Film Festivala na Somersby Bridge-u održano ukupno osam koncerata, a sve svirke počinjale su u ponoć i trajale do ranih jutarnjih sati. Pristuni su partijali uz hip hop trio Frenkie Kontra&Indigo, Sassju, Sister Soul & The Blaxperts, Stereo MC's, bend Gitarinet Groove Sistem, sastav The Babe Barbarella, i na spektakularnom zatvaranju uz Magnifica.

Somersby Bridge je ovoga ljeta bio definitivno mjesto gdje su se mogla susresti poznata lica i mediji, uživati u pivskim brendovima kompanije Carlsberg, uključujući svakako i tri neodoljiva cider okusa: Somersby borovnica, jabuka i kruška ali i koktelima “miksanim” sa ciderom br. 1 u BiH. 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.