5.9.2017. 19:50
3
Džavid Ljubovci: Na prvom mjestu sam čovjek, pa onda sve ostalo. Uvijek sam uz nju, bio sam joj podrška
Prije desetak dana, bh. pjevačica Donna Ares (Azra Kolaković) javno je objavila da se rastaje sa svojim dugogodišnjim partnerom, također poznatim muzičarem, Džavidom Ljubovcijem, uz poruku: “Gotovo je i nije mi žao”!

Donna se godinama bori s kancerom grlića materice, a sama je isticala da joj je u teškim i bolnim trenucima kroz koje je prolazila, i kroz koje i dalje prolazi, velika podrška bio upravo suprug, te da bi bez njega sve bilo još mnogo teže.

Nakon njene objave o razvodu, oglasio se i Džavid Ljubovci, koji je u izjavi za “Avaz” naveo:

“Ja najbolje znam kako mi je, sve što čovjeka zadesi mora prihvatiti ako hoće da opstane. Uradio sam najbolje što je bilo u mojoj moći, pomogao sam koliko sam mogao. Poslom se borim protiv svega što se dešava, bolje rečeno to je nešto što čovjeka prazni.”

Džavid je dodao i da je s Donnom i dalje u kontaktu, odnosno da se bez obzira na razlaz svaki dan čuju.

“Uvijek sam uz nju, bio sam joj podrška. Već neko vrijeme ona boravi u rodnom Bihaću, išao sam i da je posjetim. Na prvom mjestu sam čovjek, pa onda sve ostalo.”


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.