31.3.2019. 20:20
0
Otkazana turnera Rolling Stonesa, Mick Jagger ima srčanih problema
Legendarni britanski rock sastav “The Rolling Stones” saopštili su da će morati odgoditi svoju turneju po SAD-u i Kanadi koja je bila zakazana za sredinu aprila, a kao glavni razlog naveli su loše zdravstveno stanje njihovog pjevača Micka Jaggera, prenosi magazin Azra.

Piše: Haris Ahbabović

Jagger se, naime, prije nekoliko dana požalio na srčane probleme zbog čega je na veliko insistiranje svog menadžera bio prinuđen otkazati nastup 20. aprila u Miamiju. 

-Mick Jagger je dobio savjete ljekara da u ovom trenutku za njega nije najbolja odluka krenuti na višemjesečnu turneju već je potrebno da izvši niz ljekarski pregleda. Doktori su Micku saopštili da je potrebno da prođe cjelokupan tretman oporavka kako bi se što prije mogao vratiti na scenu- navodi se u zvaničnom saopštenju benda.

-Jako sam razočaran što je turneja odgođena, ali ću se svojski potruditi kako bih se što prije vratio na scenu. Još jedanput, izvinjavam se svima- napisao je Jagger na svom Twitteru.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.