8.8.2023. 15:04
0
Obrisana peticija za zabranu ulaska Dine Merlina u Srbiju, administratori naveli razlog: "Ne možemo provjeriti da li su tačne tvrdnje"
FOTO: screenshot
Peticija koja je pokrenuta 27. jula, za zabranu ulaska pjevača Dine Merlina u Srbiju, obrisana je sa sajta Peticije.online.

Pomenutu peticiju potpisalo je blizu 60.000 ljudi, a administratori sajta naveli su i razlog brisanja, prenosi Telegraf.

- Odgovorni smo za sadržaj koji naši korisnici objavljuju na našoj web stranici. Ova peticija ima jake optužbe i nemamo resurse da provjerimo da li su tvrdnje tačne - saopćeno je.

Dino Merlin zakazao je četiri koncerta u beogradskoj Štark areni, za 18. 19. 21. i 22. novembar.

Tri su rasprodata, a i za četvrti se očekuje da se svakog trenutka objavi da je i on popunjen.

(Erna H.) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.