15.9.2023. 15:55
0
Bile su na ratnoj nozi, a sad se druže: Kolegica otkrila pikanterije o Karleuši
Definitivno zna šta hoće, što dosta olakšava posao.

Pop diva Jelena Karleuša izbacila je nedavno dva albuma, “Alfa” i “Omega”, a na jednom od njih našla se i pjesma “Takita”.

Budući da je na pomenutoj pjesmi sa Jelenom sarađivala i reperka Sajsi MC, ona je sada otkrila i kako je došlo do saradnje.

 Poznajemo se privatno, a onda je spontano došlo do saradnje. Ja sam bila jedan od tekstopisaca. Sve pjesme osim pjesme “Blok” je radila Jelena. Kada se tako piše tekst, uvijek je angažovano više ljudi. Karleuša definitivno zna šta hoće, što dosta olakšava posao. Ne moraš mnogo da misliš o tome, što je super – iskrena je Sajsi, prenosi Espreso.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.