7.11.2023. 21:37
0
Evo gdje će nastupati poznati pjevači za Novu godinu
FOTO: Avaz
Nova godina se bliži, a to za pjevače znači period kada se radi punom parom i kada se „masno“ zarađuje. Gradovi se utrkuju da dovedu što popularnijeg pjevača, jer to znači i priliv turista i dobru zaradu.

Uglavnom, svi dođu na svoje - pjevači zarade pravo bogatstvo, „hajruju“ i gradovi, a publici bude lijepo.

Već uveliko je publika krenula u potragu za mjestima na kojima pjevaju najveće zvijezde regiona.

Halid Bešlić će, po svojoj dobroj staroj tradiciji, u najluđoj noći nastupati u hotelu „Hills“ u Sarajevu, a uz njega će tu biti i Nikolina Kovač.

Zdravko Čolić će u Novu 2024. godinu uvesti građane i turiste Dubrovnika, na javnom dočeku koji se organizira na Stradunu.

Omiljenom Čoli će u najluđoj noći u komšiluku pjevati Dino Merlin, koji će nastupiti u prestižnom hotelu „Rixos Premium“, također u Dubrovniku. Njih dvojica imaju veoma dobar odnos, no još nije poznato da li će se sresti u Dubrovniku.

Mostarce i njihove goste će u Novu 2024. godinu uvesti jedna od najvećih zvijezda u regiji Željko Joksimović, dok će trenutno najtraženija pjevačica Aleksandra Prijović ostati na domaćem terenu, u beogradskom Sava Centru.

Gibonni će pjevati na gradskom dočeku u Rijeci uz podršku DJ-eva.

Najluđa noć u godini u Rovinju bit će u znaku „Dubioze kolektiva“, što je jedan od najvećih koncerata koje je Rovinj imao. Najava o tome je došla nakon posebnog nastupa u pulskoj Areni ljetos s kojim su slavili dvadeset godina benda.

Marija Šerifović uvest će Zeničane i njihove goste u 2024., a svima je najavila ludu zabavu.

Tuzla će Novu godinu dočekati uz Bajagu i Instruktore. Bit će to prvi nastup Bajage u Tuzli nakon pet godina, a bend će svirati na Trgu slobode.

Jelena Karleuša zabavljat će goste u beogradskom hotelu „Hyatt Regency“, a ko voli Džejlu Ramović, doći će na svoje u Beogradu na Novom sajmu.

U Sarajevu će na gradskom dočeku pjevati „Zabranjeno pušenje“, „Crvena jabuka“, „Bombaj štampa“ te „Letu štuke“.

Lepa Brena će u Novu godinu uvesti Barane i posjetioce ovog crnogorskog grada. Ona će koncert održati na platou ispred Sportske dvorane „Topolica“.

U najluđoj noći, 31. decembra, u Herceg-Novom će nastupiti legendarno „Bijelo dugme“, prenosi Avaz.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.