26.12.2023. 14:32
0
Eldin Huseinbegović zbog rata u Gazi odustao od nove pjesme: "Ja nemam drugog načina da tu neku svoju tugu podijelim sa ljudima na neki drugi način, već samo kroz moje pjesme"
Eldin Huseinbegović novu pjesmu je završio prije mjesec dana, kao i spot.

- Ova situacija kakva je sada u svijetu, ovaj genocid i ova tragedija koja se dešava u Gazi, meni kao čovjeku ne dozvoljava da u ovom momentu to uradim. Ima uvijek prečih stvari. Zbog tematike koju ona tretira mislim da će nažalost biti široko prihvaćena. Zvat će se „Da hoće svanuti“ ili „Tiho“.

Nekad sam sretan, a nekad nisam sretan što imam taj neki filter i taj neki katalizator za ljudske sudbine. Ja nemam drugog načina da tu neku svoju tugu podijelim sa ljudima na neki drugi način, već samo kroz moje pjesme.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.