23.8.2016. 18:33
0
Nova opcija na Facebooku dostupna od danas
Na društvenoj mreži Facebook je dostupna nova opcija.

Nova opcija koja omogućava emitiranje uživo za dvije osobe odjednom dostupna je od jutros na Facebooku.

Kako piše The Next Web, ova opcija je najavljena u junu, a početna verzija će biti dostupna korisnicima Facebook Mentions aplikacije na iOS-u i tražit će verifikaciju oba korisnička računa, piše N1.

Svi neverificirani korisnici u SAD-u ovu će mogućnost moći koristiti od septembra, a u ostatku svijeta trebala bi biti dostupna od oktobra ili novembra.

"U junu smo objavili da će korisnici uskoro moći koristiti Facebook Live da pozovu druge osobe na Facebooku da im se priključe u live video. Sada počinjemo s tom mogućnosti za manji broj korisnika i službenih stranica. U dolazećim mjesecima mogućnost će biti dostupna svim korisnicima", kazao je izvor iz Facebooka.


(Anesa Agović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.