8.2.2017. 10:15
0
Tri problema koje ima svaki prevareni muškarac
Vjerovatno ih ima puno više, ali ova se tri pojavljuju kod svakog muškarca koji je bio izložen prevari.

Nesiguran je

Prevareni muškarac pati od ispuhanog ega, što je skoro gore od prenapuhanog ega. Nesigurnosti koje uzrokuje prevara mogu ostaviti veliki trag na frajeru, toliko velik da će se oporaviti tek nakon nekoliko veza – iz kojih će prvo pobjeći jer se neće osjećati sigurno, piše “Index“.

Ljubomoran je

Možda ne s pravom, ali sasvim je razumljivo da ima preuveličan osjećaj ljubomore. Muškarac povrijeđen prevarom jednostavno si ne može pomoći upravo zbog nesigurnosti kojom je prevara rezultirala.

Paranoičan je

Paranoja je možda prejaka riječ, ali dobro opisuje ono što se događa u glavi prevarenog muškarca. Jednom prevareni muškarac će pokušati pronaći rješenje i način da se tako nešto nikada ne ponovi – zato će sumnjati u svakoga ko se približi njegovoj novoj curi, biti na oprezu i možda posegnuti za njenim mobitelom da vidi što se događa.

(Merima Druškić)

Prevara
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.