10.10.2024. 13:06
6
Rođena u Sarajevu, odrasla u Brezi i tvrdi da je prisustvovala zloglasnim partijima P. Diddyja: "Pored mene su bili Beyonce, Jay-Z, Brad Pitt. Zapitala sam se šta ja radim ovdje"
Bh. glumica Dajana Gudić, živi i radi u Los Angelesu, a postala je viralni hit kad je obavijestila javnost da joj je u DM na Instagramu uletio Brad Pitt, koji uopće nema Instagram profil.

Ona se sada usred skandala s uhapšenim reperom Diddyjem i njegovim "freak off" partijima koji se spominju u optužnici, raspričala o holivudskim partyjima na kojima je navodno prisustvovala.

"Mi idemo u tu VIP sekciju i to je nešto što naši ljudi teško shvataju. Kad uđeš u tu prostoriju, odmah je Beyonce, Jay-Z, Lady Gaga, Brad Pitt, Kim Kardashian... I onda sam tu ja. Zapitala sam se što ja radim ovdje. Na takvim mjestima nema slikanja ni snimanja, telefon se ostavlja. Meni ne uzimaju telefon jer mi vjeruju, jer sam se s njima dugo družila i nikad se nisam slikala ", rekla je glumica u jednom podcastu.

Ko je ustvari Dajana?

Ona je rođena  u Sarajevu, a odrasla je u Brezi, gdje je s porodicom živjela za vrijeme rata. Ima diplomu novinarstva i radiodifuzije, a u međuvremenu je ostavrila glumačku karijeru. Glumila je s Jamiejem Foxom, Evom Longoriom, (Longoria), Jeremyjem Pivenom, s Mirajem Grbićem koji također živi u Los Angelesu.


Svojevremeno je igrala odbojku na pijesku s Leonardom Di Capriom.
 
6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.