17.11.2018. 13:00
0
"Povrede su i dalje naš najteži protivnik"
Rukometašice tuzlanskog Jedinstva večeras u okviru 7. kola Premijer lige BiH igraju u Tuzli protiv Mire iz Prijedora.

Čeka nas izuzetno teška utakmica s odličnom ekipom Mire, predvođene najboljim strijelcem lige Azrom Bašanović i odličnom Duškom Tintor. U najavama prije početka lige kazao sam da će Mira ove godine igrati zapaženu ulogu u Premijer ligi BiH. Dugo su na okupu, poznaju se, tako da su večeras favoritkinje. Nažalost, povrede su i dalje naš najveći protivnik – izjavio je Feni trener Jedinstva Elmir Grabčanović.

Osim ranije povrijeđenih, Martine Šumelj, Zorane Miličević, Jasmine Osmanović, Andree Mijailović, te Tine Pranjić, zdravstvenih problema imaju i Marijana Trbojević i Damljana Bošnjak.

Utakmica Jedinstvo – Mira igra se u maloj sali Mejdana, večeras od 19.00 sati.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.