5.1.2024. 18:26
0
Reprezentativci Hrvatske danas doživjeli saobraćajnu nesreću na putu do bazena
Vaterpolo reprezentativci Hrvatske danas su doživjeli saobraćajnu nesreću

Kako prenose hrvatski mediji, nesreća se dogodila oko 15:00 sati kada je autobus sa vaterpolistima na putu do bazena zakačio zidić što je rezultiralo pucanjem gume.

Tokom nesreće povrijeđen je pješak koji je u datom trenutku prelazio preko pješačkog prelaza.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska potvrdila je da je pješak povredu doživio od krhotina zidića u koji je autobus udario.

- Danas, oko 15:20 sati, pokraj robne kuće Minčeta, autobus zagrebačke registarske oznake koji je prevozio igrače reprezentacije Hrvatske imao je prometnu nezgodu. Do nezgode je došlo kada je autobus prilikom skretanja iz Ulice Nikole Tesle u Ulicu Hrvatskog crvenog krsta, okrznuo zid uslijed čega je došlo do puknuća gume. Povrijeđen je pješak koji je prelazio preko pješačkog prelaza, a povrede je dobio od krhotina zida u koji je udario autobus. Očevid u tijeku, promet se odvija - naveli su iz policije.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.