12.1.2024. 20:15
0
Amerikanac najavio da će okončati karijeru kontroverznom Conoru McGregoru
Conor McGregor najavio je povratak u junu protiv Amerikanca Michaela Chandlera, a Amerikanac je samouvjereno rekao da će okončati Ircu karijeru.

Iako UFC još nije zvanično potvrdio kada će se meč održati, Chandler je potvrdio kako je čuo da će se to desiti 29. juna. Osim toga, naglasio je kako želi završiti karijeru irskom borcu.

- Znajte da postoje dva razloga zašto je rekao da će borba biti u srednjoj. Prvi je taj što Conor želi održavati narativ da je veći nego što ustvari jeste – rekao je Chandler, pa nastavio:

- Drugi razlog je taj što misli da je toliko velik da ne može doći na 70 kilograma. Želim ga završiti, odvojiti od svijesti, sravniti ga s podom kaveza i tako mu završiti karijeru. Takav će biti njegov povratak.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.